Instagram

Instagram Inlägg

I min senaste Instalive-sändning tipsade jag om dessa böcker, lämpliga för åldern 5-10 år.Böckerna passar utmärkt att högläsa tillsammans, om inte förr så varför inte den 8 september under Read Hour?Så missa inte:#alltomkerstin av Helena Hedlund och Katarina Strömgård, den sjätte boken i den hyllade vardagsserien. Stora känslor och jobbiga dilemman som skaver och som vi alla känner igen oss i på något sätt. Här är det tonåringen Bella som ska spendera sommaren hos familjen. Inget blir som Kerstin tänkt, dessutom får hon inte ens ha sitt rum i fred. När hon hakar på dumma påhitt som Bella kommer på, blir det allvarligt på riktigt.#läsvärld en illustrerad antologi med texter, i urval av Anne-Marie Körling. Perfekt innehåll att inspireras av och relatera till.#maryamochmormorsmålet av Minoo Shams och Katarina Strömgård. Maryam och hennes familj har flytt från Iran till Sverige. Kvar i hemlandet är hennes älskade mormor. Maryam vill inte lära sig svenska för tänk om hon glömmer sitt modersmål och inte längre kan tala med sin mormor? Stora känslor, igenkänning, vänskap, allvar och förståelse för likheter och olikheter från olika kulturer.#maryamochhjärtegästerna av Minoo Shams och Katarina Strömgård. I den andra delen ska Maryam bli storasyster, mamma väntar tvillingar och mormor ska komma och hälsa på! Om konflikter, osämja och längtan..#högläsningsböcker #kapitelböcker #barnböcker #barnbokstips #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *