Instagram

Instagram Inlägg

Dags att rösta på någon av de nominerade till Crimetime Award 2022!Sveriges största deckarfestival Crimetime delar för åttonde året i rad ut det stora deckarpriset Crimetime Award.Prisutdelningen äger rum lördag den 24 september klockan 16.00 på scen Kåken och leds av Josefine Sundström och Rebecka Edgren Aldén.De nominerade i kategorin Årets barndeckare är:.#damenmedfjäderboan #familjenknyckertzochdamenmedfjäderboan av Anders Sparring och Per Gustavsson.#källaren och #torpet av Nina och Willem Källmodin #mutanternaexperimentet av Ingela Korsell och Daniel Thollin#dustymotorsågsstölderna av Johan Anderblad #bortbytingardeöverblivnasarmé av Gustav Tegby .För att rösta och läsa utförligare nomineringstext om respektive bok, besök www.bokmässan.se.Grattis till alla nominerade författare!🥳.Har du läst någon av böckerna?.#crimetimeawardsåretsbarndeckare #crimetimeaward2022#crimetimeaward #barndeckare #deckareförbarn #spänningsböcker

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *