Instagram

Instagram Inlägg

Dessa faktaböcker tipsade jag om i gårdagens live-sändning, tema terminsstart..🪶#svenskafåglar av Martin Emtenäs och Jonas Källberg 🐿#svenskadäggdjur av Martin Emtenäs och Jonas Källberg #svenskagrodochkräldjur av Martin Emtenäs och Jonas Källberg 🌍#enbättrevärld av Peter Ekberg och Kjell Thorsson#storabokenombläckfiskar av Celia Svedhem och Filippa Widlund🧺#addigårpåutflykt av Ellen Karlsson och Laura di Francesco #kråkepåbrandstationen av Marie Bosson Rydell och Jessica Lindholm ️#varasnäll av Pat Zietlow Miller och Jen Hill#bokstavshusen av Jonas Tjäder och Maja Knochenhauer 🛩#härkommerbrandflygplanet av Arne Norlin och Jonas Burman.#terminsstart #svenskafåglarjämförochlärkänna40arter #svenskadäggdjurjämförochlärkänna46arter #bläckfiskar #kompisarnapåförskolan #kråke #halvan #bilderböcker #faktaböcker #faktaböckerförbarn #undervisningiförskolan #barnbokstips #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *