Instagram

Instagram Inlägg

Juryn har sagt sitt….🥁🥁Vinnaren av Årets Feelgood 2022 blev Kallbaderskan bland fjällen av Karin Härjegård. 🥳Varmt Grattis @karinharjegard .Jag har läst boken och skrev då så här:🏻‍♀️En finstämd och känslostark feelgood om svek, nystart, om att hitta sig själv och börja om på nytt. En trovärdig, välskriven roman med härliga miljöer och levande personporträtt som blir till vänner du tror du känner. Rekommenderas varmt!🫐Precis när Helena förbereder sin make Martins födelsedagsmiddag, får hon veta att han under en längre tid bedragit henne. Världen rämnar och hon flyr till fjällvärlden i Härjedalen. Där möter hon den livsstarka Louise som inspirerar till kallbad och företagsamhet i Tänndalen. Naturen och nära trofasta vänner hjälper till att läka själen och så sakteliga hittar Helena tillbaka till livsglädjen. Det fria livet i våffelstugan hjälper gott, men mörkret från det förflutna kommer snart ikapp henne.🧇En hoppfull roman som berör, engagerar och gör avtryck.Författaren Karin Härjegård är fjällpräst i Åre och bor i Duved. Hon har skrivit flera historiska romaner innan hon började skriva feelgood.Det här är den första delen i serien #våffelbruketpåfjället .Ljudboken är fenomenalt inläst av Marie Richardsson.Förlag: @printzpublishing .#fjällromantik #feelgood #kallbaderskanblandfjällen#karinhärjegård #printzpublishing #åretsfeelgood2022 #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *