Instagram

Instagram Inlägg

Hipp Hurra för Kerstin Ekman som fyller 89 år idag!🥳.Kerstin Ekman debuterade 1959 som deckarförfattare och valdes 1978 in i Svenska Akademien, ett uppdrag hon lämnade 1989. Hon är en prisad, hyllad, välläst och omtyckt författare som växlar mellan genrer och skriver levande, med både humor och inlevelse vardagliga berättelser som skildrar både människor och samhället från olika tidsepoker. Dessa omslagsbilder är endast ett urval från hennes rika utgivning..Kerstin Ekman har under året belönats med både Norrlands litteraturpris 2022 och Samfundet De Nios Stora pris 2022 med motiveringen: ”För ett författarskap präglat av en levande skärpa, omistlig närvaro och storslagen humanism." samt Norrlands litteraturpris 2022.Tack @dagenshistorietips för att du gjorde mig uppmärksam!🏽.📸Författarfoto: Bodil Bergqvist..Vilka romaner har du läst och har du någon favorit?🏻‍♀️.#kerstinekman #albertbonniersförlag #romaner #braböcker #boktips #lästips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *