Instagram

Instagram Inlägg

Lördagsfeeling!🤩Vilken bokhöst vi har.Det här är några böcker från höstskörden🏻‍♀️.#bättremedåren av Katarina Steding-Ehrenborg#undersammatak av Christina Lindström och Jan Andersson#flodavdödasjälar av Liz Moore#akrobaten av Anders Sundkvist#skred av Sara Strömberg#minnesförlusten av Anna Fredriksson#alltärmitt av Ruth Lillegraven #sistaordet av Edvard Fenvik #ibsomiinhämtningbirger av Lena Ebervall och Per E Samuelson #äntligentet av Tam Bui och Mao Ngo#varasnäll av Pat Zietlow Miller och Jen Hill#veravem av Anna Sundström Lindmark och Elisabeth Widmark.Vad läser du idag?Önskar er alla en trevlig lördag!.#lördagsfeeling #äntligenlördag #nyaböcker #höstböcker2022 #boknörd

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *