Instagram

Instagram Inlägg

Pockettips och en favorit i repris!🏻‍♀️Näktergalen av Kristin Hannah är en stark och gripande berättelse om två systrar i det naziockuperade Frankrike. En storslagen roman som beskriver kvinnornas vardag under andra världskriget.”I kärlek upptäcker vi vilka vi vill vara. I krig förstår vi vilka vi är.” Har du läst? Om inte – Gör det!.Vianne lever med man och dotter utanför Paris. Maken beger sig till fronten och Vianne vill ge sin dotter trygghet. Priset blir att hon tvingas inkvartera en tysk naziofficer i sin bostad och offra allt för att skydda sin dotter.Isabell, en sorglös rebell förälskar sig i en motståndsman, lämnar Paris och dras med i den livsfarliga striden mot nazisterna. Hon blir den mest eftersökta inom motståndsrörelsen. Hon tar täcknamnet Näktergalen..En fantastisk och gripande berättelse som är helt omöjlig att lägga ifrån sig. Jag drogs direkt in i handlingen och det känns som att jag är mitt i händelsernas centrum. Om mod, ondska, grymhet, kamp och systerskap. Vad gör rädslan med oss? Vad är vi beredda att offra? Vad är vi kapabla till att göra?Förlag: Bonnier pocket #näktergalen #kristinhannah #pockettips#lästips #bonnierpocket#norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *