Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!Längtar du efter att fly vardagen för en stund och njuta av livet på den brittiska landsbygden, då är Veronica Henry ett säkert och pålitligt val.Puben vid floden är hennes senaste roman på svenska och den är precis lika njutbar som hennes tidigare böcker. Rekommenderas varmt!Cherry är gift med Mark, som är prefekt vid konstvetenskapliga institutionen. De lever ett tryggt och gott liv och när Mark fyller 70 bjuder de över hundra gäster till hans avtackning, som hålls i hemmet. Cheery är en utmärkt värdinna, en fena på inredning och att organisera och skapa trivsam stämning. Men en oväntad händelse gör att Cherry åker hemifrån, följer sin magkänsla och utan att rådfråga sin make, köper hon spontant den numera nedgångna pub som alltid varit en del av hennes uppväxt och liv. Hon får med sig sin dotter och barnbarn i projektet och tillsammans flyttar de till Rushbrook för att återskapa puben till ortens trygga mötesplats. Många är nöjda, men kanske inte alla.Jag älskar prologen! Språket är som en pralin man vill suga länge på och bara njuta av. Och återigen känner jag att huvudkaraktären skulle kunna vara jag. Intrigen fascinerar på bästa feelgood-sättet, med en dos svärta, dilemman och intressanta twister. Medmänsklighet, driftighet och nya spännande möten är ingredienser som tilltalar mig. Och även om jag kanske vet vad jag får, så gillar jag det skarpt. Det är bara att erkänna: Veronica Henry är en favoritförfattare hos mig.Bra översättning av @storemaria Ljuvligt omslag av @emmagravesdesign Förlag: @printzpublishing

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *