Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!🏻‍♀️Livet på distans av Katarina Lundholm är den fristående uppföljaren till debutromanen Värket. Följ med innanför dörrarna till en statlig myndighet, där människor utsätts för allehanda kaos, förändringar och utmaningar på kontoret. En varm och rapp vardagsberättelse om karaktärer du garanterat känner igen och som är lätta att tycka om.I den första delen utsätts ett arbetslag för ett omfattande förändringsarbete då verksamheten flyttas och egna arbetsrum blir öppna kontorslandskap. Lagomt när de flesta har hittat sina roller och accepterat sina nya positioner, bryter pandemin ut. Nu behöver företaget ställa om till distansarbete, vilket skapar förvecklingar som både utmanar, utvecklar och ger nya möjligheter på ett eller annat sätt.Jag har haft förmånen att följa med på den här bokresan redan från manusstadiet. Så roligt att få vara en liten del av dessa välskrivna romaner som både väcker stor igenkänning, sympati och även en hel del frustration. Rekommenderas varmt!Förlag: @vistoforlag Ljudböckerna inlästa av Maria Lyckow och Sofia Berntson.

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *