Instagram

Instagram Inlägg

Pockettips!🏻‍♀️Den tredje delen i Örbyhusserien är precis utgiven i pocket, och jag har återigen äran att pryda omslaget med en blurb.🏽Det här tre böckerna ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Jag fick möjlighet att läsa de två första delarna då författaren gav ut dem på egen hand och jag blev verkligen imponerad av Aline Lilja Gladhs författarskap.Nu är samtliga böcker utgivna på annat förlag och har du ännu inte läst dem – gör det bums! De är fristående men läs dem med fördel i ordning, för böckernas intriger bygger till viss del på varandra och karaktärerna utvecklas allt eftersom..#tändstickan #änglaleken #skampärlorna .Konstnären Lo Karlberg, kommissarien Linus Karlberg och gängledaren Conny Thorsson, tre fascinerande människor som är i fokus och har intressant koppling till varandra och Örbyhus. Spänning, oväntade tvister, mörker och uppgörelser av allehanda slag.Tre bladvändare som jag varmt rekommenderar!Förlag: @modernistared Ljudböckerna inlästa av Maria Lyckow och Viktoria Flodström..#alineliljagladh #spänningsroman #pockettips #örbyhusserien #norrgårdboktipsar #höstläsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *