Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!🏻‍♀️Är du från Hälsingland? Läs! Är du inte från Hälsingland? Läs – och välkommen till Järvsö!Maria Parkhede debuterade 2020 med den uppskattade romanen #pausikarriären Nu följer hon upp den med romanen Fröken Perfekt – en riktigt varm, välskriven filmisk bladvändare med fin gestaltning och ljuvliga miljöbeskrivningar som skulle göra sig utmärkt på vita duken. En mångbottnad läsupplevelse (för dig som gillar feelgood-genren) som du inte vill missa! Gillar du böckerna av Sara Molin, musikalen Så som i Himlen eller filmen Music and Lyrics – då ska du läsa denna roman!Emma, 38 år, är en lågstadielärare som gillar ordning och reda. När hennes lillebror blir sjuk hoppar hon in i hans ställe så han inte tappar jobbet. Uppdraget går ut på att vara utklädd till Lisebergskanin och fejka en svensexa för den välbärgade musikern Sam. När uppdraget är utfört åker Emma hem till sina föräldrar i Järvsö för en välbehövd sommarledighet. Där stöter hon på Sam, som har hyrt en stuga för att återhämta sig efter sin brutna förlovning och för att slutföra musikstycket till den stora galan som väntar i Globen. Emma inser att han behöver sin gamle barndomsvän Per, som han brutit med sedan många år. Emma tar saken i egna händer. Vad kan gå fel liksom?Omslaget har en poäng och lockar kanske en del läsare. Jag förstår titeln och kopplingen, men gillar den inte. Tycker den är fånig och signalerar mer yta än vad innehållet bjuder på.Sensmoralen: Tillsammans är vi starka, Du duger som du är, Systerskap eller Vänskap i vått och torrt – välj själv! Här ryms det mesta, framförallt värme och gemenskap som känns igen ifrån landsbygden. Jag ser mycket fram emot kommande romaner. Detta gav mersmak! Ljudboken jättebra inläst av Sofia Berntson Förlag: @lindochco .#frökenperfekt #mariaparkhede #feelgood #boktips #järvsö #landsbygd #lästips #roman #norrgårdboktipsar #härligahälsingland

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *