Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!En charmig Feelgood-roman om sorg, saknad och om att hitta livsgnistan, sig själv och gå vidare i livet. En bok att fly vardagen med och som passar utmärkt att läsa under sommaren!🐈Sommaren då katten flyttade av Eli Åhman Owetz är en fortsättningen på den hyllade romanen Brevvännerna, som kom på andra plats i Årets bok 2020.För två år sedan blev Anders lämnad av Malin, hans livs stora kärlek, som via en anonym brevväxling hittade en ny livskamrat i Erik.Anders tappade livsgnistan, men hittar sällskap hos Katten (utan namn). Men nu verkar även Katten ha tröttnat på honom och hittat ett nytt hem.För ett år sedan blev Nilla lämnad av Kristian. Hon flyttar ut på landet och tack vare miljöombytet får livet en ny mening. En dag dyker en främmande Katt upp.🐈Det här är den nionde romanen i Söderbergasviten, som alla utspelar sig i trakterna kring Norrtälje. Jag gillar hur tidigare huvudkaraktärer nu dyker upp igen som bikaraktärer i periferin. Med trygg och stadig hand får jag en stunds förströelse och delar vardagen med händelser som känns igen och en dos mogen kärlek på köpet, vilket ger ett leende på läpparna. Även om det inte bjuds på några större överraskningar, så gillar jag att känslorna tas på allvar och att ensamheten och längtan blir stark, berör och engagerar mig. Jag rekommenderar att läsa Brevvännerna först för störst behållning.Ljudboken inläst av Gunilla Leining. Förlag: @printzpublishing .#sommarendåkattenflyttade #eliåhmanowetz #feelgood #norrtälje #romantik #mogenkärlek#norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *