Instagram

Instagram Inlägg

Ett hett boktips är… 🏻‍♀️Elden ska falna av Linda Ståhl.- Nämen alltså, vilken imponerande välskriven uppföljare du bjuder på @lindastahl_writer ! Det är ofattbart att detta är författarens andra roman, den upplevs etablerad och läsupplevelsen känns trygg och stabil.Den triggande handlingen är otäckt realistisk och synnerligen aktuell. Här ryms allehanda samhällsproblem kantade av ohyggliga personer som är både ondskefulla, med riktigt motbjudande människosyn och med diverse osympatiska beteenden. Jag är kräsmagad och läser inte så många deckare utan väljer oftare psykologiska spänningsromaner. Ändå fortsätter jag, för jag kan inte låta bli för det är så förbaskat välskrivet! Och så gillar jag att läsa om Vellinge poliskår som består av goda lojala människor som tillsammans kämpar för rättvisan och det goda samhället. Gillar du böcker av Kicki Sehlstedt och Malin Thunberg Schunke – då tror jag du gillar även denna.Den hyllade debutromanen heter #syndarenskavakna och finns som pocket. Även den är väldigt bra och läsvärd (så läs båda!) men jag tycker de går bra att läsa fristående.Det är en drabbande intrig där hat, hämnd och hot är i centrum. Ett flyktingboende brinner ner och när elden lagt sig upptäcks kvarlevorna av ett spädbarn i askan. Ingen vet var barnet kommer ifrån eller vilka föräldrarna är. Strax därefter hittas en ung mamma mördad på stranden i Höllviken. Den icke-binära kriminalchefen Reub Thelander leder den komplexa mordutredningen, där tuffa utmaningar och otäcka händelser parallellt drabbar kollegorna. Frågan är om olycksfallen är personligt adresserade eller kopplade till brotten?Ljudboken är väldigt bra inläst av Maria Lyckow.Förlag: @norstedts_forlag .#eldenskafalna #lindaståhl #spänning #höllviken #deckare #samhällsproblem#norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *