Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!🏻‍♀️Romanen Kan innehålla spår av Tommy Roos av Cecilia Klang är en varm välskriven vardagsberättelse som engagerar och med karaktärer som gör avtryck. En hoppfull roman med färgstarka personligheter som kämpar för att förverkliga sig själv i en helt vanlig liten bruksort. Vänskap, empati och samhällsengagemang präglar handlingen och berör mig ända in i hjärteroten.Tommy arbetar på fabriken i bruksorten Forshammar och är sedan många år gift med tonårskärleken Martina. Som ung drömde han om att bli en hyllad rockstjärna men istället blev det vardagslunk med hund, villa och Volvo. Men så raseras livet. Martina berättar att hon vill skiljas och samma dag får Tommy veta att fabriken eventuellt ska flytta till Estland och därmed riskerar hundratals arbetare att bli uppsagda. Men så träffar han den tidigare hyllade pensionerade operasångerskan Gunnel Aurell och hoppet väcks till liv. Är hon räddningen för både Tommy och Forshammar eller… vem behöver egentligen mest hjälp?Jag gillar människorna, miljöerna och hur samarbetet och vänskapen mellan de omaka paret sakta växer fram. Och samtidigt som perspektiven vidgas flyttas fokus från egoistisk individ, till den empatiske människan och den gemensamma kampen för ortens överlevnad. Rekommenderas varmt!Ljudboken är väldigt bra inläst av Marie Göransson. Förlag: @bokforlagetpolaris.Cecilia Klang har sina rötter i Hofors och har erfarenhet från industrivärlden. Hon debuterade med ljudboksserien Gäddsimmerskan 2018..#kaninnehållaspåravtommyroos #ceciliaklang #boktips #lästips #roman#bruksort #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *