Instagram

Instagram Inlägg

Wow vilken måndag och vilken underbar rivstart på veckan! 🥰🏽Dagens bokpost var full av överraskningar i härlig blandning.(Swipa för omslag 🏽) Eller vad sägs om…🏻‍♀️.#samtidigtinuti av Mårten Melin – en diktsamling om att leta efter sig själv och sin egen melodi.#inteheltsant är den fristående fortsättningen på boken Aldrig backa av Cina Friedner (som nominerades 2021 till barnradions bokpris för boken Nåt trassligt inuti)#julienligtjulia av Kristin Emilsson är den fristående uppföljaren till romcom-succén Julen enligt Julia.#därduengånggick är en varm och insiktsfull relationsroman av Marcus Jarl (som vann Årets feelgood 2021 för Dina färger var blå)#välsignadvarefadern av den italienska författaren Rosa Ventrella (översättning: Malin Emitslöf) beskrivs som en modig roman, skriven med både ilska och empati.#dyningar av Ellinor Kapp, är den tredje delen i deckarserien Mord i Skärgården.

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.