Instagram

Instagram Inlägg

Fascinerande och lustfylld faktabok i sommartid!🏻‍♀️⛱Myrornas rekordbok av Katja Bargum och Jenny Lucander – en rikt illustrerade bilderbok som kryllar av spännande och rolig information. En kul, läsvärd och intressant bok för bred målgrupp, perfekt läsning i sommartid! Boken är både tydlig och lättbegriplig, bilderna är charmiga och detaljerade och förtydligar textens innehåll på ett jättebra sätt. Läs och låt dig fascineras!Ny kunskap väcker lust att lära mera och sommartid är det perfekt att studera myrorna i din närhet och kanske få ett nytt lite ödmjukare perspektiv på de små djuren.Vet du att det finns uppskattningsvis ca en miljon miljarder myror på jorden och att de har en massa imponerande superkrafter. Myror kan leva precis överallt i världen t ex i het öken, inuti ett ekollon, på en rymdstation eller hemma hos dig. Vill du veta vilka som är de tuffaste myrsoldaterna? Vem som är den ilsknaste myran i Norden? Eller den lataste myran? I boken får du svaren på allt du någonsin undrat över och sådant du aldrig kunnat föreställa dig.Författaren är biolog och vetenskapsjournalist. 2007 skrev hon sin doktorsavhandling om myrornas sociala evolution och hon har tidigare gett ut fackboken Myrornas hemliga liv (2019).Jenny Lucander är en hyllad och prisad barnbokskreatör och har bl a illustrerat böckerna Vi är lajon! och Fakta om pappor.Förlag: @forlagetm Rekommenderas varmt till både hem, skola och förskola..#myrornasrekordbok #katjabargum #jennylucander #faktabok #rekordbok #sommarlovsläsning #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *