Instagram

Instagram Inlägg

Sommarlovsläsning!🌞Låt oss alla arbeta för att hålla igång läsningen under sommarlovet och främja läsning för att minska lästappet under ledigheten.⛱Forskning visar att barn som läser någorlunda kontinuerligt under sommarlovet går framåt vad gäller läshastighet, ordförståelse och ordavkodning jämfört med barn som inte läser. Målet är att göra läsningen lustfylld och få barn och unga att själva vilja läsa under ledigheten – det vinner alla på.Här kommer några boktips som passar utmärkt att läsa högt tillsammans eller sätta i händerna på barnen i sommar..#förattvihörihop av Klara Krantz#agnesevanderochdedödassjö av Anna Lundgren #alltomkerstin av Helena Hedlund och Katarina Strömgård#dukommeralltidhaparis av Hanna Jedvik#athenatillsistadroppen av Elin Ek#sweetdreamselina av Helena Eriksson och Katarina Vintrafors#vegasuperstar av Sofia Johansson#denriktigasolen av Peimaneh Mollatzehi#kanelnystanochsagorpåhjul av Frida Olsen och Erica Olson #glitterstrandochrutigsorg av Nanna van Berlekom och Kajsa Hagelin #skolavslutningen av Johanna Schreiber och Frida Malmgren #påäventyribadhuset av Cornelia Kindmo och Katarina Vintrafors .#sommarläsning #sommarlovsläsning #högläsningsböcker #barnbokstips #barnböcker #läsningärviktigt

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *