Instagram

Instagram Inlägg

Dagens boktips i @p4vasternorrland på temat Spänningsromaner med udda karaktärer som gör avtryck..Behöver man gilla städning för att tycka om Städerskan av Nita Prose? Absolut inte. Det här är en varm, tät och oförutsägbar spänningsroman om den lojala Molly, som arbetar på det anrika Regency Hotell. Hon är exceptionell på sitt jobb, men har desto svårare med de sociala koderna. Hon vet sin roll och har sinne för detaljer. En dag hittar hon en död hotellgäst, men vad ska hon röja och vad ska hon berätta? Gillar du Saga Norén i tv-serien Bron då tror jag du tycker om Molly.Översättning: Manne Svensson @albertbonniersforlag .Grim av Sara Bergmark Elfgren utspelar sig på Gröna Lund, men det här är ingen sommaridyll och ingen läsning för mörkrädda, utan en berättelse med ett helt eget universum för dig som gillar musik och/eller spänning som påverkar och med karaktärer som dröjer sig kvar. En trovärdig och ohyggligt spännande berättelse som slukar en med hull och hår.18-åriga Kasper får drömjobbet att sommarjobba på spökhuset och blir upplärd av proffset Iris. På 80-taket spelade hans far Håkan och den bäste vännen Grim i ett death-metal-band. Men när Grim oväntat dör i unga år blir inget mer sig likt. Iris är själv stort fan av bandet och tillsammans börjar de luska i det fördolda.Med gedigen research blir vi som läsare en del av detta magiska universum, där två tidsåldrar skickligt vävs samman.@rabensjogren .#åretsläsfrämjare2021 #norrgårdboktipsar #sommarläsning #boktips #lästips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *