Instagram

Instagram Inlägg

Jag vill önska er alla en bra Nationaldag!🇸🇪Dagen till ära bjussar jag på några blå-gula lästips🏻‍♀️.#dekomfrånöar av Malin Haawind#vimötspåsheerwater av Kristian Higgins#eliseochalltingdärefter av Veronica Malmgren #husetigränden av Helen Billinger #vårkänslorpålyckansgård av Carole Matthews #cellen av Linda Sundgren #detsistahansa av Laura Dave#ekoavettskott av Lisa Bjerre och Susan Casserfelt #profetenochidioten av Jonas Jonasson #pricktillprick av Cecilia Ahern#konradvisslersförunderligaresatillångermanland av Anette Haaland#densistamiddagen av Anna E Wahlgren.Hittar du någon favorit i högen.#nationaldagen🇸🇪 #blågulbokhög #bokhög #sommarläsning #böckerärlivet #läsningärlivet #åretsläsfrämjare2021

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *