Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!🇸🇪Det här är fyra böcker med viktigt innehåll för alla åldrar. Böcker som tål att läsas om och om igen. .#berättelsenomsverigeHögaktuell läsning av Patrik Lundberg med lättförståeliga och upplysande texter om vägen till vår demokrati.#levsomduvillInspirerande läsning om tio svenska kvinnor som gjort avtryck av Birgitta Ohlsson med illustrationer av Lina Bodén.#sverigeslandskapEn välillustrerad, faktarik och förklarande bokresa från Skåne till Lappland av Björn Höglund och Sandra Fröjd. Kuriosa, gåtor och klurigheter skapar engagemang.#såfunkarsverigeEn smart och klargörande bok för alla vetgiriga av Matilda Westerman och illustrerad av Johanna Kristiansson..#demokrati#kunskapärmakt #kunskapärcoolt #faktaböcker#boktipsföralla #lästips#sverigesnationaldag#norrgårdboktipsar #sverige

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *