Instagram

Instagram Inlägg

Efterlängtad boknyhet med insidesblurb!🏽Den 13 juni finns den i butik.Ifjol kom Blodmål av Peter Stjernström – en fängslande överraskningspost som verkligen gjorde avtryck hos mig. Intressanta karaktärer och en fascinerande handling. Och nu kommer uppföljaren Sjösprång – den andra, fristående delen om Walla Hammar och hennes närmaste på sydöstra Gotland. Där möts olika sidor av mänsklighetens natur i dramatiska berättelser. Saklighet ställs mot skrock, ont mot gott, människor mot djur, hämnd mot förlåtelse, kärlek mot hat. Handling: När den nationalistiska kulturföreningen Bredablick kommer till Gotland för att lajva svensk hembygdskultur startar en serie grova brott med rasistiska förtecken. Walla Hammar, 70-år har gjort det till sin livsuppgift att hålla sin del av ön i balans och till sin hjälp har hon sitt barnbarn Bella och det "bortomsliga", det andra kallar skrock och tokerier. Wallas son Pelle ifrågasätter starkt sin mors synsätt och tillsammans med Najma Rumi, en ung reporter på P4 Gotland, startar han en egen utredning. Deras utgångspunkt är raka motsatsen till Wallas och baseras på fakta och vetenskapliga metoder. Men inget är så enkelt som det först ser ut. Gamla brott och nya oförrätter seglar upp och snart blir livet extremt farligt för alla inblandade. Förlag: @lindochco .🏻‍♀️Har du läst Blodmål eller något annat av författaren.#sjösprång #peterstjernström #boknyhet #lindochco

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *