Instagram

Instagram Inlägg

Idag den 12 maj uppmärksammar vi den svåra sjukdomen ME.Blå är den internationella färgen för den neurologiska sjukdomen ME/CFS.Det finns ca 20 000 och 40 000 ME-sjuka i Sverige.Ingen går säker, alla kan drabbas. I dagsläget är sjukdomen obotlig.Stöd forskningen om ME/CFS.Swisha din gåva till RME:s forskningskonto: 123 056 33 95eller via bg: 136-7481Jag vill också passa på att tipsa om några blå lästips.🏻‍♀️#senforjaghem av Karin Smirnoff#100årmedlenniochmargot av Marianne Cronin#röttvittochkungligtblått av Casey McCuiston#jagärgud av Malin Karim #ingengårfri av Björn Ekegren Augustson#maryamochmormorsmålet av Minoo Shams och Katarina Strömgård #asteraochbasketskorna av Kaly Halkawt och Sofia Falkenhem #därrinnerenälvgenomsaivomuotkaby av Pia Mariana Rattamaa Visén#de av Helle Helle #vivändervågorna av Vendela Vida#enbartkvinnor av Christina Wahldén #somettträdiskogen Vibeke Olsson #mannensomdogtvågånger av Richard Osman .#mecfs #12maj#medagen #blåbokhög #bluestack

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.