Instagram

Instagram Inlägg

Det är fredag, mina vänner och jag ser tacksamt tillbaka på en intensiv, turbulent men också en väldigt rolig och utvecklande vecka.Nu försöker jag landa i alla upplevelser och njuter av alla nya böcker som trillat in till min tbr-hög. 🏽Vilket bokår och vilken fantastisk vårutgivning vi har! Verkligen en blandning av sött och salt.🤩🏽🏽Här kommer ett axplock.🏻‍♀️Swipa för omslag🏽.#antropocenmittbetygär av John Green Översättning: Carina Jansson@bonniercarlsen #sötasmåting av Camilla Dahlson@lindochco #grönavillan av Sofia Rutbäck Eriksson @lindochco #förläggarenshustru av Clare Chambers Översättning:Maria Bodner Gröön@sekwaforlag #sommarenpåoaktreemanor av Katrine WesselÖversättning: Eva-Maria Gelotte@bokforlagetpolaris #viskajubaracyklaförbi av Ellen Strömberg @schildtssoderstroms @rabensjogren #svartasegel av Rebecka Edgren Aldén@romanusochselling #planetenklimatetochframtiden av Åsa Callmer & Anja GatuIllustrationer: Ingrid Skåre@b.wahlstroms #cellen av Linda Sundgren@lindochco #hemligheternaifinnedal av Sanna Juhlin @dittbokforlag.se #ekoavettskott av Lisa Bjerre & Susan Casserfelt@piratforlaget #agnesevanderochdedödassjö av Anna Lundgren@rabensjogren #eldenskafalna av Linda Ståhl@norstedts_forlag .Hittar du någon bok som du blir särskilt nyfiken påTrevlig helg!🏻‍♀️🌞#nyaböcker #boknyheter2022

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *