Instagram

Instagram Inlägg

På begäran…Det var dessa böcker som det tipsade och pratades om på dagens sopplunch.🏻‍♀️.#prinsenavportedelachapelle av Anneli Drewsen#attväljaettliv av Marie Lok Björk#nattkorpen av Johan Rundberg #tjuvdrottningen av Johan Rundberg #dödsängeln av Johan Rundberg #kaffemedmjölk av Ella-Maria Nutti#rogerochrebecka av Karin Alfredsson #vajlettochrut av Karin Alfredsson #vivarvargar av Katrina Nannestad #städerskan av Nita Prose#detendajagvillärattleva av Birgitta Bergin #windsorknuten av S.J. Bennett#enhundbegraven av S.J Bennett#släcktaäroljusen av Annika Sjögren#stöld av Ann-Helén Laestadius#enfamiljetragedi av Mattias Edvardsson #godagrannar av Mattias Edvardsson #enheltvanligfamilj av Mattias Edvardsson #levatillsjagdör av Ann-Charlotte Ekensten #minsysterärettspöke av Lena Sjöberg .#norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *