Instagram

Instagram Inlägg

Boktips som gör sig påmind och som jag gärna uppmärksammar och tipsar om återigen!🏻‍♀️#friläge av Yrsa Keysendal är en fantastisk debut som fängslar och berör på djupet.”Du var min bästa vän. Det räcker så. Och då gick hon. Som om hon själv förstod. Jag stod kvar. Lät vinden ta mig där i skogen. Daggen från mossan kylde ner min handflata. Långt därefter saknade jag den stunden, därför att ilskan får en att agera. Av sorg blir man passiv.”Det är vemodigt och intensivt. Ett naket, personligt och ocensurerat uttryck med korta meningar som blir en otroligt drabbande och stark läsning om vänskap, flykt och längtan efter förlåtelse och försoning.I centrum står Anna och Linda. Två flickor och deras vänskap som vi får följa från unga år. De bor grannar och vet allt om varandra. De är bästisar på det sätt då det är lätt att ta varandra för given. Med den trygga familjära tilliten då man lätt kan vara brutalt ärlig så det sårar på djupet, men med en tro och förhoppning att den andra finns kvar ändå, för alltid.Det känns nytt och annorlunda men ändå så välbekant. Om att tappa bort varandra och tappa bort dig själv.Jag är tagen och berörd och ser stort fram emot kommande böcker av författaren.Förlag: @brombergsforlag Har du läst den.#friläge#yrsakeysendal #brombergs #debutroman#läsupplevelse#lästips #boktips #vänskap#norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *