Instagram

Instagram Inlägg

Vårtecken!🥰Härligt spännande boknyheter som precis anlänt!🤗🏽🏽🏽Eller vad sägs om 🏻‍♀️….#lisenlösermysteriet – den sjunde boken om charmiga och driftiga Lisen av Cecilia Sundh och Anna Nilsson @hegasforlag .#enhundbegraven av S.J Bennett uppföljaren till den finurliga Windsorknuten där Drottning Elisabeth II har huvudrollen.@bokforlagetforum .#hemligheternaifinnedal av Sanna Juhlin – en spännande berättelse om en ort som andas mystik..#blindvrede av Malin Thunberg Schunke är den fjärde delen om Ester Edh och Fabia Moretti och deras kamp mot internationell brottslighet.@piratforlaget .#linnesarvinge av Samuel Åhman en spännande debutroman ”som slingrar sig runt halsen på vår stolta svenska vetenskapshistoria. Full av gamla synder och nya svek.”@kaunitzolsson .#detsomintesyns är Benny Haag och Lennart Karlssons skönlitterära debut. En verklighetsnära polisdeckare om Stockholm idag. Den första delen i serien Stockholm nu.@ordfrontforlag .#spänning #boknyheter #vårensböcker #tacksam

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *