Instagram

Instagram Inlägg

Dagens boktips i @p4vasternorrland under temat Att leva i en lögn. Ljuvlig påsklovsläsning för både äldre och yngre som passar utmärkt att läsa nu i vår.🏻‍♀️.#ensångföralladom av Mike Gayle.Änkemannen Hurbert Bird i London ringer varje vecka sin dotter i Australien och berättar om sitt aktiva liv. När hon berättar att hon är på väg hem för att hälsa på honom, får han bråttom att iscensätta sitt uppdiktade liv. Frågan är bara hur ska han gå till väga?!En charmig, berörande feelgoodroman som är både sorglig och hoppfull. En läsning med botten och svärta men med ljuvliga karaktärer som stannar kvar.@norstedts_forlag .#enhemligsyster av Ida Ömalm Ronvall – en ungdomsroman som utspelar sig både i Örnsköldsvik och Stockholm.Isak är ensambarn och lever ett ganska vanligt liv i Ö-vik. En dag råkar han se ett dokument – han har en äldre syster som han aldrig hört talas om. Varför har inte pappa berättat? Isak bestämmer sig för att ta kontakt. Men inget blir riktigt som han hoppats på.En fantastiskt välskriven bok med massor av dilemman som väcker funderingar och intressanta samtal.@b.wahlstroms .Vill du lyssna i efterhand – programmet heter Förmiddag. Swipa 38 minuter in i sändningen.Korrigering: författaren Ida Ömalm Ronvall har ett förflutet i Örnsköldsvik och bor numera i Stockholm.Följartips @bokmorsa för många bra boktips!.#p4västernorrland #åretsläsfrämjare2020 #åretsläsfrämjare2021 #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *