Instagram

Instagram Inlägg

TÄVLING AVSLUTAD!!🥳Är påskgodiset slut 🤦🏻‍♀️och påskekrimen utlästa?!🤷🏻‍♀️Ingen fara – jag har fått dubbletter från Bokfabriken av några nykläckta deckare som jag vill passa på att lotta ut.Tre olika vinnare har möjlighet att tävla om varsin deckare.Du kan välja mellan:#sanatoriet av Sarah Pearse Polisen Elin Werner är på ett hotell i de schweiziska alperna för att fira sin brors förlovning. Plötsligt försvinner hans fästmö och när stormen isolerar hotellet och ännu en kvinna försvinner växer paniken.#nudörvi av debuterande Stina FlodénCamillas man skjuts till döds i villan medan hon och barnen gömmer sig i badrummet. När polisen går bet och Camilla själv börjar gräva i fallet, stöter hon på fruktansvärda hemligheter. Vem var hennes man egentligen?#fallerjagfallerdu av debuterande Krillan Ahlsén.När journalisten Iris Lund lämnar Stockholm för att renovera det ärvda huset på Österlen möter hon har från ortsbefolkningen. När hon hittar gömda målningar och ett mystiskt foto av sin far och en liten flicka funderar hon vem han egentligen var. Och varför riktas allt detta hat mot henne?Vill du delta i utlottningen och har svensk postadress – Gör så här:Följ @bokfabriken Följ @agneta_norrgardGilla inlägget och dela det gärna.Tagga tre vänner som du tror vill delta i tävlingen.Skriv vilken av böckerna du önskar vinna.Giveaway-tävlingen avslutas torsdag 21 april kl 18:30.Vinnarna meddelas i detta inlägg.Tävlingen är inte sponsrad eller i ett samarbete med instagram.Lycka till!🏻‍♀️

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *