Instagram

Instagram Inlägg

Dagens spännande och dramatiska boktips i @p4vasternorrland under temat Dystopier eller kampen om tiden…🏻‍♀️#carpefuckingdiem av Sofie WeidemannVad gör vi av tiden när vi har en begränsad tid kvar att leva? Här möter vi fascinerande karaktärer som gör avtryck och sticker ut. En fiktiv filmisk hoppfull roman med målande miljöbeskrivningar. En personlig och uppriktig återberättad historia som är både sårbar och känslosam. #envärldimörker av Daniel Åberg är en välskriven och ruggigt spännande thriller i högt tempo, riktad till ungdomar men absolut en högaktuell måste-läsning även för vuxna.Vad gör man när en solstorm släcker ner hela elnätet och när den livsnödvändiga insulinmedicinen inte går att få tag på? Tiden rinner iväg och för att rädda sin mamma tar Elis saken i egna händer. En ruskigt spännande jakt mot tiden och där spåren leder honom rakt i famnen på ett hotfullt kriminellt gäng.Det här är den första delen i serien Avbrottet. Den andra delen släpps redan i maj..Vill du lyssna på inslaget i efterhand? Följ länken i min profil .#boktips #lästips #läsningsomberör #spänning#dramatik #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *