Instagram

Instagram Inlägg

Idag den 8 april vill jag uppmärksamma den Internationella Romadagen med några boktips för olika åldrar:🏻‍♀️#campingochkurragömma av Marin Salto och Marcus-Gunnar Pettersson#dansbusochkaktrubbel av Marin Salto och Marcus-Gunnar Pettersson #badbomberochsimhopp av Marin Salto och Marcus-Gunnar Pettersson #katitzi av Katarina Taikon#askungenirinkeby av Gunilla Lundgren, Amanda Eriksson och Le Glatenge Pen Club#detvarengångdetsomintevar av Bagir Kwiek och Monica Hirsch#katitziiormgropen av Katarina Taikon#barnenpåtanto av Fred Taikon och Jonas Rahm..Lyssnartips: Bokprat med Sveriges Läsambassadör Bagir Kwiek på min Youtube-kanal .#romernasnationaldag #internationellaromadagen #romer #minoriteter #minoritetersrättigheter #allaslikavärde #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *