Instagram

Instagram Inlägg

Visst är det fantastiskt att det finns bra böcker och läsning till alla tillfällen och intressen!Här får ni ett urval av barn- och ungdomsböcker som jag varmt rekommenderar. Läspärlor till hela familjen.Spara gärna inlägget som ett kom-ihåg till nästa gång du besöker bokhandeln eller biblioteket.🏻‍♀️.#ramonaochjulia av Mia Kim och Emily Ryan #berättatresaker av Callum Bloodworth #kattmedrättattklösa av Anja Gatu och Anna Nilsson#menjagvillejuinteflytta av Carolina Klintefelt🏽#enmiljonlikes av Ann Olerot🤫#heddashemligatisdagar av Åsa Storck #enhemligsyster av Ida Ömalm Ronvall#noeliaochstjärnfallet av Caroline Engvall och Katarina Vintrafors#lovelovelove av Hanna Landahl 🕊#vivarvargar av Katrina Nannestad #kärlekenärattjagvillattdufinns av Oskar Kroon👥#denvitaglöden av Mats Berggren 🖤#vemharsagtnågotomkärlek Elaf Ali⛰#mörkret av Mia Öström#ingennormalflyttarhit av Pär Sahlin#dörren av Emma Andersson .#norrgårdboktipsar #läsfrämjare #läsning #böcker#högläsningstips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *