Instagram

Instagram Inlägg

Snart är det dags att utse någon eller några till årets kandidat till Svenska Barnboksakademins Eldsjälspris 2022. Känner du någon eller några som brinner för barn- och ungdomslitteratur?Senast den 1 april kan du maila in din nominering och motivering till info@barnboksakademin.comSedan 1990 delas priset årligen ut "till en person eller grupp som med särskild entusiasm och energi har verkat för att barn och ungdomar ska komma i kontakt med bra litteratur eller som på annat sätt bidragit till att väcka deras insikt om språkets betydelse".Priset består av 10 000 kronor och dessutom får pristagaren ett diplom designat av Gunna Grähs och en liten skulptur tillverkad av Sven Nordqvist som är utformad efter Elsa Beskows klassiska bilderbok Hattstugan..#svenskabarnboksakademin #eldssjäl #älskabarnböcker #älskadebarnböcker #läsning #barnböcker #barnbokstips #barnochungdomsböcker #språkfrämjare

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *