Instagram

Instagram Inlägg

Hurra vad roligt att komma hem från arbetet och mötas av denna överraskningspost!🏻‍♀️Eller vad säger du om….#disablotetpåvalborg av Madeleine Bäck och illustrationer av Robert Vallmark.Tvillingarna Lucia och Albin har precis flyttat från Stockholm till Disaberg. Men när de ska fira valborg märker de att ortsborna verkar ta högtider på blodigt allvar…Den första delen i den skrämmande serien De seende, som utspelar sig under några av våra svenska högtider.@bokforlagethedvig .#lantbiblioteketvidälven av Josefin Eman – en tornedalsk feelgoodroman.När Edda får sparken från Stockholms universitet tackar hon ja till ett sommarvikariat på ett bibliotek i Tornedalen. Det blir en händelserik sommar under midnattssolen. Edda blir alltmer hemmastadd men snart är det dags att återvända till Stockholm eller…?Debutroman från @norstedts_forlag .#barnmorskanslöfte av Emily Gunnis – dotter till författaren Penny Vincenzi.Nyårsafton 1969 försvinner den unga Alice och hittas aldrig mer. Drygt femtio år senare inser arkitekten Willow James att marken de arbetar med bär på många hemligheter och börjar gräva i historien. Samtidigt försvinner ännu ett barn…@printzpublishing .Swipa för enskilda omslagsbilder🏽.Vilken bok blir du extra nyfiken att läsa#boknyheter2022 #nyaböcker #bokpost #överraskningspost

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *