Instagram

Instagram Inlägg

FN har utlyst den 23/3 till världsdagen för Downs syndrom med syfte att öka allmänhetens medvetenheten om Downs syndrom.🇺🇳Och självklart Rockar vi sockorna idag för att hylla olikheter och alla människors lika värde.🧦🧦Jag vill passa på att ge några boktips…#funkisfamiljen av Anna Pella och Anna ForsmarkIllustrerad barnboksserie om att växa upp i en familj där ett syskon har en svår funktionsnedsättning. 🧡#månenvarelsenochjag av Ylva Karlsson och Sofia FalkenhemEn illustrerad kapitelbok om Månne 8 år och om att vara icke-binär.#signeholmdeckare av Petter LidbeckEn deckare om Signe som har aspbergers och lägger märke till detaljer som inte alla ser.#superviktigt av Marie Bosson RydellEn serie i hittills sex delar om ett antal skolelever som sticker ut eller känner sig annorlunda. #dettaärmittliv av Rose Lagercrantz och Anneli Furmark.En bok som blandar serieform med bildroman om tonåriga Sophia som har autism.🤎#förlåtför böckerna av Hanna Landahl och Linda Mickelsson Om Aston drygt 10 år som har lite svårt att hantera sina starka känslor..#rockasockorna #världsdagenfördownssyndrom #allaslikavärde #människorslikavärde #människorslikavärdeochrättigheter #mänskligarättigheter

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *