Instagram

Instagram Inlägg

Nämen vad säger ni om denna tungviktare som damp ner i postlådan idag?Natten. Sömnen. Döden. Och stjärnorna. – en ny roman av Joyce Carol Oates som bara med sin rena uppenbarelse imponerar, kittlar och triggar läslusten på ett irriterande och självklart sätt. Storleken ska inte ha någon betydelse sägs det, men med sina 863 sidor text och en fascinerande baksidestext (Swipa för bild🏽) så får jag svårt att hålla fokus på annat just nu.Översättning: Fredrika Spindler Den senaste romanen #mittlivsområtta blev en succé och nominerad till Årets bok 2019. Novellsamlingen #vackradagar kom 2020.Samtliga tre böcker utgivna av @harpercollins_sverige .Vad säger ni andra – blir du lässugen️.#nattensömnendödenochstjärnorna #joycecaroloates #tegelstensläsning #harpercollinssverige #nyroman #vårensböcker2022 #bokpost

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *