Instagram

Instagram Inlägg

Nämen, vad är det som händer?! Jag är tagen, mållös och imponerad.Skampärlorna är den tredje delen i Örbyhusserien och här har Aline Lilja Gladh överträffat sig själv! Jag är golvad och kan bara konstatera att det är helt enastående bra. Läs, bara LÄS!📿Örbyhus syfabrik brinner och William Silvergran kan bara se på när hans fars livsverk förstörs i lågorna. När teknikerna går in i byggnaden och hittar gömda mänskliga kvarlevor på kontoret börjar spekulationer och rykten cirkulera om orsaken till branden. Den egensinniga och drifta Lo Karlberg börjar själv gräva i fallet och det förflutna och snart kommer ohyggliga sanningar och mörka hemligheter fram i ljuset.Två parallella berättelser som vittnar om att det inte var bättre förr och att mycket går igen och här möter vi ondskan på nära håll. Vi hamnar på vindlande sidospår och får ta del av människors otäcka historier och upplevelser som återberättas, samtidigt som trovärdiga karaktärer skickligt och med genomtänkt fingertoppskänsla mejslas fram. Allt binds snillrikt samman till en lysande enhet. Det är ruggiga berättelser, avskyvärda händelser och så förbaskat bra och välskrivet!📿Jag har följt författaren sedan den första egna utgåvan och jag var imponerad redan då och anade att hon hade framtiden för sig. Hatten av. Jag bugar och bockar och kan bara konstatera att på deckarhimlen har en ny stjärna tänts. Heja dig @kriminaline och teamet bakom dig på @modernistared .Jag ser stort fram emot kommande läsupplevelser.Ljudboken är bra inläst av Viktoria Flodström.Läs också de två första delarna i serien: #tändstickan och #änglaleken #skampärlorna #alineliljagladh #örbyhusserien #modernistaförlag #spänningsroman #deckartips #deckare #norrgårdboktipsar #spänning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *