Instagram

Instagram Inlägg

Pockettips!Vill du ha rafflande spänning, lära känna intressanta och tvivelaktiga karaktärer och gillar hårdkokta filmer som exv ”Jägarna” – läs Änglaleken av Aline Lilja Gladh – den andra boken i Örbyhusserien. Det här är spänningsromaner som förtjänar att ligga högt på försäljningslistorna.Läs och bedöm själva!🪶Det är trovärdigt, skrämmande, oförutsägbart, ruskigt spännande och riktigt riktigt bra! Återigen dras jag direkt in i handlingen och känner mig snabbt som en del av människorna i Örbyhus. Det är en hel del namn att hålla koll på, men boken är snyggt strukturerad, med högt tempo och är väl genomtänkt, så det är bara att hänga med.🪶Mitt i ett gäng lajvande ungdomar avrättas en människa med en tatuering som snabbt röjer identiteten. Frågan är varför mordet sker och vem som ligger bakom? Många personer har starka skäl och misstankarna riktas åt flera håll samtidigt.Parallella historier och gamla hemligheter som länge tystats ned kryper sakteliga fram och snart är fler än en ortsbo utsatt för granskning och lever med fara för sitt eget liv. Den egensinniga Lo Karlberg, brorsan kommissarien Linus Karlberg och gängledaren Conny Thorsson får en hel del att tampas med.🪶Det är skickligt sammanvävt och jag känner stor igenkänning över hur människor på en mindre ort både har samband med varandra och ställer upp för att hjälpa och skydda varandra.Författaren lämnar ingenting åt slumpen och känns väl insatt i bokens handling och fler än en gång känns det som om berättelsen är självupplevd och att jag är en del av ortsbefolkningen. Dessa böcker skulle kunna bli en riktigt bra tv-serie!🪶Jag gillar det personliga språket och trots höga förväntningar efter första boken, blir jag imponerad och positivt överraskad över denna bladvändare och hur @kriminaline fortsätter att glimra och ruska om med sina berättelser.Boken är utgiven av @modernistared .#änglaleken #alineliljagladh #spänningsroman #pocketböcker #örbyhusserien #modernista

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *