Instagram

Instagram Inlägg

Pockettips!Missa inte spänningsromanen Tändstickan av Aline Lilja Gladh – den första boken i Örbyhusserien.Rafflande tempo från start och en ruggigt spännande bladvändare. En imponerande debut som fångade mig från första sidan.Vi lär känna ett stort persongalleri som har intressanta kopplingar till varandra. Men framförallt får vi följa konstnären Lo Karlberg, hennes bror kommissarie Linus och hennes ex Conny, ledaren i traktens beryktade gäng Derailed.Upprepade tragiska och otäcka händelser gäckar traktens invånare och vi får ta del av parallella historier som skickligt och elegant vävs samman till en oväntad upplösning.Jag gillar verkligen den driftiga och målmedvetna Lo, som trots sitt bagage, svagheter och brister drivs av att följa sina drömmar. Hon är mänsklig och blir snabbt en person jag identifierar mig med och känner sympati för. Änglaleken och Skampärlorna är de efterföljande delarna i serien, utgiven av @modernistared .#tändstickan #alineliljagladh #modernista #debutroman #pocketbok #pockettips #spänningsroman #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *