Instagram

Instagram Inlägg

Men Åhhh vad jag tyckte om denna roman! Carpe fucking diem av Sofie Wiedemann är en allvarlig och bitterljuv läsning som väcker allehanda känslor, engagemang och berör mig på djupet. En minnesvärd bok som passar utmärkt till en läsecirkel. Rekommenderas varmt!När Hanna får ett allvarligt sjukdomsbesked som innebär två månader kvar att leva, rämnar allt. Hon kastar bort telefonen, lämnar Stockholm och reser till Los Angeles där hon förenas med barndomsvännen Gabriel. Tillsammans med den karismatiske och mystiske patologen Henry bildar de en osannolik trio som stöttar, pushar och inspirerar varandra att utforska livet fullt ut. Det här är verkligen en fascinerande och oförutsägbar roman som känns personlig, sticker ut och gör avtryck. Språket är uppriktigt och läsningen blir en sårbar och känslosam flykt från verkligheten men boken har också en levande, finstämd, lågmäld och närvarande handling om vänskap, sjukdom och kärlek. Den är ljuvligt filmisk skriven med målande miljöskildringar och härliga komplexa men också charmiga karaktärer som snabbt blir till vänner man redan känner och jag tas med på en resa i både det yttre och det inre, som ger mersmak.Samtidigt vibrerar en dystopisk underton som gör romanen gripande obehaglig på ett spännande sätt. En hjärtevärmande, sorglig och vacker berättelse som påminner oss om att ta vara på livet och inte slarva bort vår tid. Och frågan är: Hur skulle du själv agera, vad skulle du göra om du fick din kvarvarande tid utmätt?Boken är utgiven av @bazarforlagFörfattaren har tidigare gett ut romanen Längre bort än hem..#carpefuckingdiem #sofieweidemann #fångadagen #brabok #roman #boktips #lästips #läsupplevelse #bokcirkelbok #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *