Instagram

Instagram Inlägg

Överraskande bokpost från @harpercollins_sverige som gör mig nyfiken och lockar till läsning.Vi var vargar av den australiensiska författaren Katrina Nannestad (översättning: Sabina Söderlund) är en fiktiv historia som utspelar sig i slutet av andra världskriget.När ryska armén marscherar in i Tyskland tvingas familjen Wolf fly från sin by. Liesl, Otto och lillasyster Mia kommer bort från de vuxna och blir ensamma mitt i det brinnande kriget. Liesl som lovat sin mamma att ta hand om sina syskon känner sig tvingad att göra farliga saker, vilda saker hon inte vill. För att överleva måste man ibland bli en varg..#vivarvargar #katrinanannestad #barnbok#harpercollinsnordic

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *