Instagram

Instagram Inlägg

Hej alla följare!🏽Ni är många nya som hittat hit så jag tänker det är dags för en kort presentation..🏻‍♀️Jag bor och arbetar heltid som förskolepedagog strax söder om Sundsvall. Jag boktipsar regelbundet i P4 Västernorrland, på Youtube och läsfrämjar ibland på bibliotek, skolor och hos föreningar eller läsecirklar.Jag varvar läsning med att lyssna på ljudböcker för alla åldrar och gillar läsupplevelser som berör, utvecklar och överraskar mig och det är också en stor anledning till att jag läser och tipsar om ganska många bilder, barn- och ungdomsböcker.🌲🏽‍♀️🍋Natur, kultur, rörelse, mat och trädgård är andra intressen jag har. Familjen består av make, sex vuxna barn och tre barnbarn mellan 9 och 2 år.Jag är nyfiken, kreativ och vetgirig och ogillar orättvisor och förespråkar allas lika värde.👥🦄🌍️🕊🇺🇳Bilden visar några starka boktips för hela familjen som jag varmt rekommenderar:#nattkorpen av Johan Rundberg#prinsenavportedelachapelle av Annelie Drewsen #ospårat av Sanna Mac Donald#densistamigrationen av Charlotte McConaghy #snuskpåsnapchat av Ann-Charlotte Ekensten och Sofia Falkenhem #frallanmöterfrallan av Sara Ohlsson och Lisen Adbåge#precissomkerstin av Helena Hedman och Katarina Strömgård.Har du läst någon av dem.#åretsläsfrämjare2020 #åretsläsfrämjare2021 #norrgårdboktipsar #agnetasabc

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *