Instagram

Instagram Inlägg

Fredag, mina vänner! Vi flaggar för kungen och håller tummarna för Sverige i kvällens handbollsmatch.🇸🇪Helgen stundar och jag är såå redo.🏽Laddar med att njuta av de senaste boknyheterna i min #tbrstack.🏻‍♀️Hittar du någon favorit?.#rädd av Lisen Adbåge och Lotta Olsson#enhemligsyster av Ida Ömalm Ronvall#klänningförkortakvinnor av Kristina Appelqvist#gränden av Hanna Blixt#operationframtiden #funkisfamiljen av Anna Pella och Anna Forsmark #high5 av Mel Robbins#ödetskyss av Lovisa Wistrand #dödenirödklänning av Lotta Luxemburg #dagbokenjagfaktisktskrev av Jessica Devert#vårkänslorpålyckansgård av Carole Matthews#eliseochalltingdärefter av Veronica Malmgren#flickanpåperrongen av Gill Thompson#övervintring av Katherine May#historiskakärlekspar av Sara Griberg#slottetdeverillsdöttrar av Santa Montefiore .#vårensböcker2022 #boknyheter #nyaböcker #bokpost #tacksam #boknörd

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *