Instagram

Instagram Inlägg

Måndag den 24 januari…Idag är det en månad sedan det var julafton och kanske Årets fattigaste dag och många sitter i karantän……Nu vill jag muntra upp er alla med en UTLOTTNING!🥳Dags för en 🥁🥁🥁…Give Away!🇸🇪#alltfördig av Josefin Schygge – svensk spänning och en imponerande debut!🥰#tebutikenpåhörnet av Milly Johnson – varm brittisk feelgood av hyllad författare.Vill du delta i utlottningen och har svensk postadress – Gör så här:följ agneta_norrgardgilla inlägget och dela det gärna.tagga tre vänner som du tror vill delta i tävlingenskriv vilken av böckerna du önskar vinna.Giveaway-tävlingen avslutas fredag 28/1 kl 20:00.Vinnarna meddelas i detta inlägg.Tävlingen är inte sponsrad eller i ett samarbete med instagram.Lycka till!🏻‍♀️#utlottningpågår #utlottningpåinstagram #boktävlingförbokälskare

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *