Instagram

Instagram Inlägg

Överraskande bokpost från @bokforlagetnona med möjlighet att förhandsläsa En ateljé i Paris av Guillaume Musso. Boken går redan nu att förbeställa men släpps i butik 9 mars.Jag har stort uppskattat Mussos tidigare böcker – och spänning i fransk konstnärsmiljö gör mig riktigt nyfiken.️🏻‍♀️Handling: Polisen Madeline reser från London till Paris för att få lite tid för sig själv. På grund av en dubbelbokning blir hon dock tvungen att dela den ateljén i Paris som hon hyrt med författaren Gaspard från USA. Ateljén har tillhört den mytomspunne konstnären Sean Lorenz, vars sista tid i livet präglades av sorg efter att hans lille son mördats. Både Madeline och Gaspard blir besatta av konstnärens öde och bestämmer sig för att spåra upp de tre tavlor han påstås ha målat strax före sin död. Men de inser snart att den nyckfulle konstnären bär på en fruktansvärd hemlighet och i sökandet efter sanningen kommer Madeline och Gaspard att tvingas möta sina egna demoner….Vilken bok av Guillaume Musso är din favorit.#guillaumemusso #enateljeiparis #nonaförlag #förhandsläsning #vårensnyheter #boknyheter

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *