Instagram

Instagram Inlägg

Dagens boktips i @p4vasternorrland var Windsorknuten av S J Bennett – en charmig brittisk deckare där självaste Drottning Elizabeth II håller i taktpinnen och agerar hemlig privatdetektiv.En underhållande, varm och underfundig berättelse i bästa Miss Marple-anda och den första delen i den planerade serien Drottningens detektivbyrå.Om du gillar tv-serien "The Crown" och böcker av Agatha Christie – då är det här boken för dig! Jag gillar den respektfulla tonen, dom fantastiskt mysiga miljöerna och hur jag som läsare blir en del av hela etablissemanget. Och trots att det här är en uppdiktad historia så känns det oväntat trovärdigt eftersom mycket kring dessa människor och deras beteenden och personligheter känns igen från press och media.Boken är utgiven av @bokforlagetforum Redan i april kommer uppföljaren En hund begraven..#windsorknuten #sjbennett #drottningensdetektivbyrå #drottningelizabeth #pusseldeckare #åretsläsfrämjare2021

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *