Instagram

Instagram Inlägg

Ni har väl inte missat det underbara och känslosamma matprogrammet i svt – Bäst i köket?!🤩Nu är kokboken Bäst i köket äntligen här!🥳En jättefin bok där vinnarna familjen Turdieva delar med sig av sina bästa recept.🥟Det är en fröjd att läsa denna varma och kärleksfulla bok. Vi får ta del av juryns lovord om Turdieva, familjens personliga berättelser om uppväxten, matintresset och bakgrund till maten från Kazakstan och Uiguriska mattraditioner varvas med bilder från familjens privata album och foton från tv-programmet. Tips och trix om recepten, råvarorna och det unika hantverket serveras frikostigt. Recepten är indelade i fyra kapitel och presenteras med ljuvligt inspirerande matfoton 📸Frida Wismar.🥗Extra glad och varm i hjärtat blir jag när jag ser och läser uppslaget där familjen Mbaye åkte till Turdievas i Boden och där de tillsammans skapade fusionrätten Lammlägg från Kazakstan med ris från Senegal. Så otroligt fint att se hur kulturer och människor möts, vänskap utvecklas och erfarenheter byts.🥘Jag blir väldigt inspirerad att laga många av recepten ur boken som känns både lätta och användbara, men som har en del spännande och för mig nya krydd- och smakkombinationer.En fantastisk kokbok utgiven av @thebookaffairforlag som jag varmt rekommenderar.Tips! Följ Nazuk Turdieva @vilseikladdkakan för löpande mattips, recept och livesändningar.🫑🌶🧄🥦För att titta på program-serien i efterhand kolla på svt-play.#kokbok #receptbok #familjenturdieva #bästiköket #thebookaffair #matlagningstips #matlagning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *