Instagram

Instagram Inlägg

Hegas vårkatalog är här – och vilken inspirerande guldgruva för en boknörd som jag!🏻‍♀️Katalogen är på drygt 120 sidor och förutom boktips är den fullspäckad med bokrelaterade artiklar, intervjuer med författare, pedagoger och läsfrämjande tips, tävlingar och utmaningar och mycket mer.Ena dagen damp katalogen ner hos mig, nästa dag besöktes det lokala biblioteket.Vi bjuds på intressanta och viktiga inblickar bakom kulisserna och bra tips kopplade till både olika bokserier, genrer och ämnen.Det här är en alldeles ljuvlig läsning för både stora och små, i hemmet, på skolan och på biblioteken. Rekommenderas varmt!.Swipa för bilder på några nedslag och mina senaste boklån.🏽.#läslust #bokkatalog #boktips #barnochungdomsböcker #hegasförlag #läsningiskolan #läsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *