Instagram

Instagram Inlägg

Bok- och tv-tips!🏻‍♀️🏽Arbetar du hemifrån eller sitter du i karantän? Eller vill du ta hand om kroppen hemmavid lite extra under 2022? Oavsett, idag 9:10 är det premiär för nya träningsprogram med Sofia Åhman på @svt .Jag vill dessutom återigen tipsa om boken Träna hemma med Sofia. En rikligt illustrerad träningsbok för hela kroppen, med enkla övningar för alla. Boken är uppdelad i kapitel för uppvärmning, styrka, rörlighet, kondition, mage och rygg, samt hållning och balans. Tips på övningar med redskap du hittar hemma och peppande och förklarande text om när och varför du behöver träning och rörelse.Rekommenderas varmt.Boken är utgiven av @norstedts_forlag .Ps; vill du träna på andra tider eller fler gånger per dag, hittar du fler program med Sofia på svt.play och Youtube..#hemmaträning #tränamedsofia #rörelsevarjedag #vardagsmotion #tränahemma

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *