Instagram

Instagram Inlägg

Vårens boknyheter – en härlig blandning för både kropp och knopp.Jag är lite otakt med livet efter den första intensiva arbetsveckan som tog vid efter ett omtumlande och känslosamt jullov. Därför har jag varit lite osynlig här men nu vill jag passa på att visa upp några av de nya böckerna som skickats till mig den senaste tiden🏻‍♀️#systrarnapåkreta – Anna-Maria Ekblad.#enbrudfördagen – Jenny Jacobsson #flickanunderträdet – Sara Blaedel#löftenivintertid – Lisa Kleypas#hängcity – Mikael Yvesand #dusty #motorsågsstölderna – Johan Anderblad#bödlarnasprofetia – Ricky Strandberg #imästarnasskugga – Tony Fisher#enbartkvinnor – Christina Wahldén #sidenvägen – Jacob Lindfors#bästiköket – Familjen Turdieva#healthyhappyfood – Annika Kvist & Viktoria Tindberg#iterrornsgrepp – Hillary Rodham Clinton & Louise Penny.Hittar du någon bok i högen som du blir extra sugen att läsa .#boknyheter2022 #nyaböcker #vårensböcker #böcker #läsningärlivet

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.