Instagram

Instagram Inlägg

Nu är det dags att börja fundera över vilka som bör nomineras till Årets Bok 2022.Tillsammans med svenska folket utser och belönar Bonniers Bokklubbar årets bästa bok. Juryn består av Bonniers Bokklubbars fem litteraturredaktörer och nominerar varje år 12 st titlar utifrån ett antal uppsatta kriterier. När nomineringarna sedan är avslöjade är det upp till dig som läsare att rösta på just din favorit..Kriterier för nomineringarna:Hög språklig kvalitetVäl berättad historia sett till handling, karaktärer och miljöTilltala en bred läsekretsSvenskt och utländsk skönlitteratur (spänning och roman)Utgiven på svenska under 1 maj – 30 april respektive år.🥇🥇🥇.Pristagare genom åren:2016: Det är något som inte stämmer av Martina Haag2017: Glöm mig av Alex Schulman 2018: 1793 av Niklas Natt-och-Dag2019: Silvervägen av Stina Jackson2020: Där kräftorna sjunger av Delia Owens2021: Stöld av Ann-Helén Laestadius .🥇🥈🥉Vilken bok vill du nominera.#åretsbok2022 #folketspris #bästaboken #brabok #hyllaboken

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.